He aha nā lako disinfection pēpē hiki ke lawe pū me ʻoe?

ad39e74d-e905-4b40-8093-3e821a3d2c95
Hoʻomaka ka ʻike o kēlā me kēia kanaka i ka honua me ka ʻike pēpē, e like me ke kolo, hoʻopā, a me ka ʻono ʻana i kou waha.No laila, e ho'āʻo ʻaʻole e kaupalena i ka ʻimi ʻana o nā keiki i kēlā me kēia lā a hoʻāʻo, ʻo ka papahele, ka pākaukau a me ka noho, ka pahu pahu, ke keʻena ma ka home, ma nā wahi āpau ke lilo i kahua pāʻani no nā keiki.Pono mākou e kākoʻo i nā keiki e ʻimi i ka honua ma ko lākou ala ponoʻī, hiki ke holoi a holoi ʻia nā lole a me nā lima lepo, ʻaʻole e uhaʻi i ka makemake o nā keiki i nā mea ʻike ʻole e hōʻoia i nā lole maʻemaʻe.

ʻOiai ʻaʻole ʻoe e noʻonoʻo i ka haumia o kāu mau keiki i ko lākou lole, pono ʻoe e hopohopo nui e pili ana i ka sterilization.ʻO ka paila ka hana maʻamau o ka disinfection, a hiki ke pepehi ʻia nā germs he nui ma ka paila.Hiki ke hoʻolapalapa wela ma ka home, akā ua kaupalena ʻia inā ʻoe e ʻai ana i waho a hele pū me nā keiki.

Eia kekahi mau lako disinfection portable no nā pēpē.
1. Mea hoʻomaʻemaʻe lima me ka waiʻona ʻole.ʻO ka pōmaikaʻi he palekana a maikaʻi hoʻi ka sterilization, ʻaʻole ia e hoʻoulu i ka ʻili allergy, lawe i ka wā e hele ana i waho, maʻalahi a wikiwiki hoʻi e hoʻohana, akā ʻo ka hemahema ʻo ia hiki iā ʻoe ke holoi wale i kou mau lima a holoi i nā mea, e hoʻopili i ka waha tableware disinfection, maopopo ʻaʻole. lawa.
2, disinfection effervescent papa.ʻO ka pōmaikaʻi he liʻiliʻi liʻiliʻi, hoʻopili kūʻokoʻa, ʻoi aku ka liʻiliʻi o kahi ʻeke o nā nati, hele i waho no kekahi mau lā e lawe i kekahi mau ʻāpana i loko o ka ʻeke, ʻaʻole e lawe i kahi.A hiki ke hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana i ka wai anuanu.ʻO ka hemahema ka pono o ka wai a me nā ipu wai.
3. Nā holoi holoi disinfectant.No ka mea, hoʻohana ʻo ia i ka quaternary ammonium salt disinfectant, ʻaʻohe waiʻona a ʻaʻole hoʻohui i ka ʻala, ʻaʻohe ʻeha i ka ʻili, ʻoluʻolu a palekana, no laila hiki i nā pēpē ke hoʻohana.A ʻo ka nui o kāna sterilization e like me 99.999%, hiki iā ʻoe ke ʻaelike e hele i waho o nā wahi āpau o ka disinfection, me kāu kelepona paʻalima, kamepiula a me nā huahana uila ʻē aʻe, hiki ke hoʻohana.

ʻO ka mea nui, ʻo nā holoi holoi holoi holoi ʻole i hana ʻia e kā mākou hale hana i hana ʻia me nā mea pulupulu ʻole i ulana ʻole ʻia, ʻaʻohe o nā ʻāpana fiber kemika, a he mau ʻōmaʻomaʻo maʻemaʻe, kūlohelohe a me nā huahana kūlohelohe.


Ka manawa hoʻouna: Iune-14-2022